Werkwijze

Nuttige informatie : Wat moet u weten en doen voor u bouwt?

Wij maken uw maatwerkconstructies met duurzame, veilige én ultra-isolerende materialen. Zo geniet u jaren in alle comfort van de natuur: binnen- en buitenshuis.
 

Duurzame en kleurvaste profielen

Er is een aluminium profiel voor elk huis – in oneindig veel kleuren voor binnen én buiten. Aluminium is uiterst duurzaam: oersterk, onderhoudsvriendelijk, thermisch én akoestisch isolerend. Veranda’s De Kempen werkt met de profielen van aluminiumspecialist Aliplast uit Lokeren. Een bewuste keuze: want met dit eersteklas aluminium hebt u een absolute garantie op jarenlang en zorgeloos woonplezier.

  • Breed productenpalet. In ons brede aanbod vindt u de kleur en look die het beste bij uw huis past:  structuurlakken in matte of metallic uitvoering, RAL-kleuren in matte of glanzende vorm, houtstructuren, uni- of bicolor ... Bovendien krijgt u vijftien jaar garantie op het krasvaste lakwerk.
  • Gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. Aluminium gaat decennia mee. Het is licht, stevig én duurzaam, en kan tegen een stootje. Het is weer- en windbestendig, en uiterst bestendig tegen corrosie. Bovendien koopt u zekerheid: onafhankelijke certificatie-instellingen controleren en garanderen de kwaliteit van de Aliplast-producten.
  • Superisolerend en inbraakveilig. De Aliplast-systemen zijn ontworpen om ongewenste bezoekers en koude buiten te houden. Het hoogwaardige, thermisch onderbroken driekamersysteem staat voor comfort en energiebesparing.

    DriekamersysteemAliplast